Eftermiddagssnack med raw kage og gulerodsjuice

På sådan en grå og kold januardag, som det har været i dag, synes jeg at det er på sin plads med en ekstra lækker og vitaminrig eftermiddagssnack 🙂

gulerod-raw-cake
Lækker eftermiddagssnack bestående af et lille stykke raw kage og et glas gulerodsjuice med æble og ingefær

Jeg havde været tidligt oppe og lave den lækre gulerodsjuice med æble og ingefær så den stod i køleskabet og var klar til at blive nydt. Jeg fik et glas gulerodsjuice med æble og ingefær, både formiddag og eftermiddag, jeg synes det smager fantastisk og lidt af solskin 🙂 lige til at løfte humøret et par hak opad.

Jeg havde lavet raw kagen for et par dage siden, så den stod også i køleskabet klar til at blive nydt. Den er lavet efter samme opskrift som disse dadelkugler med quinoa (du skal ikke blive afskrækket af at der står noget om jul i indlægget med opskriften, de smager ikke af jul)!
Når du har lavet dadel/quinoa-massen, fordeles massen i et fad og drysses med kokos, i stedet for at rulle til kugler. Lad kagen så nogle timer i køleskabet (måske fryseren hvis det skal gå stærkt) inden servering.
Er virkelig vild med denne raw kage! Den smager skønt af syndig chokolade, uden overhovedet at være syndig. Samtidig mætter den overraskende meget, holder blodsukkeret stabilt og er fyldt med sunde ingredienser. – Kan virkelig anbefales 🙂