Gulerodsjuice med æble og ingefær

20141028_133834
Simple ingredienser kan hurtigt blive til en lækker gulerodsjuice med æble og ingefær

 De sidste par gange jeg har været i København, synes jeg nærmest, at der har været en juicebar på hvert gadehjørne, desværre er den trend ikke helt nået til Fyn endnu… Hvilket er ærgerligt, for frisklavet juice, er en skøn måde at blive tanket op på i stedet for fx kaffe, som jeg har lidt en tendens til at forfalde til…

 

20141028_134507
Juicemaskinen på arbejde igen

Jeg elsker at eksperimentere i køkkenet, så alle de juicebarer, fik mig motiveret til, at finde min juicemaskine frem igen. Udover, at jeg synes at juice smager fantastisk, så er det en genial måde at få vitaminer og næring på 🙂 What’s not to like?
Især her i de kolde måneder, er det dejligt, at blive fyldt godt op med vitaminer og sunde sager, for bedre at kunne modstå diverse syndomme og forkølelser, men også for at få et ekstra skud energi.

20141028_135802
Perfekt måde at tage en lille pause – frisk juice og efterårssol


En juice, jeg aldrig bliver træt af, og som ikke kræver de vilde ingredienser, er denne lækre, orange sag; gulerodsjuice med æble og ingefær, som blev nydt i en lille pause i efterårssolen.


Opskrift på Marias gulerodsjuice med æble og ingefær

  • Gulerødder
  • Æbler (jeg brugte discovery)
  • Ingefær

Sådan gør du:
Jeg brugte cirka lige dele gulerødder og æbler og så en god klump ingefær.
Jeg smager altid til løbende for at få lige nøjagtig den smag, som jeg bedst kan lide.
– Vask gulerødder og æbler grundigt. Jeg brugte lokale øko-varer, så jeg skællede dem ikke. De fleste af vitaminerne sidder lige under skrællen, så der kommer flest vitaminer med, hvis du lader skrællen sidde. Jeg kunne desværre ikke lige få øko ingefær, så den blev skrællet.
– Skær æbler, gulerødder og ingefær i stykker, som passer i juicemaskinen.
– Så er det bare at stoppe juicemaskinen med de gode sager (husk at stille et glas under, hvor juicen kommer ud). Jeg putter ingefæren i cirka midtvejs, da den godt kan bruge lidt hjælp fra de efterfølgende ingredienser til at komme igennem maskinen.

Når juicen er løbet igennem – tag en lille pause og nyd 🙂