Snack til den søde tand

Du kender det sikkert – klokken er omkring 15 og sulten og lækkersulten kommer snigende… der er længe til aftensmad og et stykke frugt eller en gulerod er bare ikke nok!

Jeg blev så glad sidst jeg var ude og handle da jeg så, at Urtekram nu laver crunchy peanut butter med kakao…. mmmmm 🙂
På Urtekrams quinoagaletter bliver det endda et ret fornuftigt mellemmåltid.

quinoa-kakaopeanut

Quinoagaletter er et rigtig godt alternativ til de traditionelle riskiks, da de indeholder en del protein. Riskiks indeholder ikke andet end kulhydrater og er ikke et godt slanke-mellemmåltid; de er ret kalorierige, mætter ikke særlig godt og har en dårlig effekt på blodsukkeret.

kiks1 quinoagalette med 20 g peanut butter choko indeholder:
165 kcal
6,8 g protein
12 g kulhydrat
9,9 g fedt

Der er en del fedt i peanut butter, men det er det sunde fedt og det har den store fordel, at det mætter godt og hjælper til at holde blodsukkeret stabilt. Sammen med det forholdsvis høje indhold af protein vil du opleve, at en quinoagalette med peanut butter choko mætter ret godt og samtidig tilfredsstiller den søde tand lidt.

En quinoagalette med almindelig peanut butter er også et godt mellemmåltid.

Og der er endda den fordel, at peanut butter ikke skal opbevares på køl, så du kan evt. have en pose quinoagaletter og peanut butter i skrivbordsskuffen – så er du klar når sulten kommer snigende.
På mange kontorer er der tit nogle der har kage eller andet usundt med og så er det rigtig godt at have noget man kan spise i stedet, så man ikke bliver fristet.

Velbekomme 🙂

Kh. Maria

bloglovin